En bäddsoffa skapar flexibilitet

En bäddsoffa skapar flexibilitet

12 oktober, 2018 0 av redaktionen

Vad är en bäddsoffa?

En bäddsoffa är en möbel som enkelt kan omvandlas mellan soffa och säng. Det är alltså både en soffa och en säng i en enda möbel! Bäddsoffor finns i en rad olika varianter och storlekar. De allra flesta är av riktigt hög kvalitet och det syns i de allra flesta fall inte ens på soffan att den går att göra om till en säng.

Perfekt till gästrummet

 

Bor du trångt och har inte möjlighet att dedikera ett särskilt rum till gästrum? En bäddsoffa är den perfekta möbeln för dig som vill kunna använda ett rum på ett flexibelt sätt. En bäddsoffa passar till exempel alldeles utmärkt i ett gästrum. Eftersom du förmodligen inte alltid har gäster i hemmet så kan du använda bäddsoffan som soffa de flesta dagar. När gästerna kommer på besök så omvandlar du enkelt bäddsoffan till en säng. På det sättet har du ett allrum eller kontor till vardags som du kan göra om till ett sovrum när du får gäster. En bäddsoffa går även alldeles utmärkt att placera i exempelvis ett vardagsrum. Då har du en perfekt soffa till vardags, och kan låta dina gäster sova i vardagsrummet när de kommer på besök.

Utnyttja utrymmet i ditt hem

 

Med hjälp av en bäddsoffa utnyttjar du utrymmet i ditt hus eller din lägenhet på allra bästa sätt. Köper du dessutom en bäddsoffa av riktigt hög kvalitet så behöver du inte kompromissa vare sig när det gäller känslan av att sitta i en riktigt skön soffa, eller när det gäller att få riktigt god sömn. Självklart är det så att det aldrig går att få till precis lika bra kvalitet på sömnen som i en vanlig ramsäng, men med de bästa bäddsofforna så kommer man nära nog. Väljer du hög kvalitet så får du dessutom en bäddsoffa som är enkel och smidig att omvandla, det gör att du sparar både tid och energi.