Om resor till USA

Om resor till USA

21 oktober, 2018 0 av redaktionen

Finns det möjlighet att spara pengar när man ska resa till USA? Ja, det gör det absolut. I den här texten kommer vi tipsa om några sätt att spara pengar i anslutning till USA-resan. Att resa till USA kan kännas som en stor investering, och visst kostar det en hel del. Men faktum är att det finns en del du kan göra för att spara pengar.

Kreditkort som ger poäng

 

För det första kan du i god tid innan du ska resa skaffa dig ett kreditkort som ger poäng som du kan köpa resor för. Många av de stora flygbolagen erbjuder den här typen av kort. Med dessa kort får du poäng på allt du handlar, i alla affärer. Ofta får du extra mycket poäng när du handlar resor hos det aktuella flygbolagen. När du har haft kortet ett tag får du till slut ihop så mycket poäng att du kan köpa en hel resa för det. Boka dina flygbiljetter till USA med hjälp av dina poäng, så kommer investeringen inte kännas lika mycket i plånboken.

Sista minuten till USA

Ett annat sätt att spara pengar när du ska resa till USA är att satsa på en sista minuten-resa. Nackdelen med detta är att du inte kan planera resan i särskilt god tid. En sista minuten-resa bokas oftast endast några få dagar innan flyget går. Men känner du att du har möjlighet att vara spontan kan det här vara ett utmärkt sätt att spara pengar på.

Jämför olika resor på nätet

 

Ett annat bra sätt att spara pengar är att jämföra olika bolags resor. Ofta kan det skilja mycket i pris mellan olika bolag, trots att resan kanske avgår samma dag och till samma plats. Så det är verkligen värt att lägga lite tid på att jämföra de alternativ som finns.