Så får du råd med ett nytt TV-spel

Så får du råd med ett nytt TV-spel

26 maj, 2019 Av av redaktionen

Det har kommit en hel del intressanta TV-spelskonsoler på senare år. Inte minst Nintendo Switch med spel som Super Mario Odyssey och Yoshi’s Crafted World. Men som bekant är kostar konsolen en hel del pengar, för att inte tala om vad ett spel kostar. Det kan kosta 500-600 kr för ett enda spel! Så hur får man råd med dessa roliga och spännande spel? I den här artikeln ska vi tipsa om hur kan få pengar över för att ha råd med de senaste spelen.

Spara och investera dina pengar

Genom att spara lite pengar varje månad som du investerar i aktier eller fonder kan du på sikt få ihop en hel del pengar. Det kan handla om några få hundralappar i månaden, det behöver inte vara mer. Ett annat bra sätt att få ett extra tillskott i kassan är att ta ett SMS-lån. Hos vipbanks.se kan du läsa allt om SMS-lån och vad du bör tänka på i allmänhet innan du lånar pengar. Ett SMS-lån behöver faktiskt inte innebär så hög ränta som många tror.

Dra in på dina kostnader

Genom att se över sina försäkringar och abonnemang kan man sänka sina månadskostnader rejält. Det finns faktiskt en hel del pengar att spara genom att till exempel säga upp olika tjänster som man inte använder. Du kanske inte behöver Netflix, HBO Nordic och Spotify samtidigt? Många abonnerar på olika tjänster som de ändå inte använder särskilt ofta. Ett lite annorlunda sätt att säga upp sina tjänster är att beställa ett nytt kreditkort och kassera sitt gamla. På det sättet kommer du att behöva börja om från början när det gäller nätbaserade tjänster som dessa. Vi hoppas att du kan dra nytta av våra tips för att få råd med lite ny intressant hemelektronik, såsom nya TV-spelskonsoler och TV-spel.