Skriv ut instagramfoton direkt från telefonen

Skriv ut instagramfoton direkt från telefonen

22 juni, 2018 0 av redaktionen

Det är ingen hemlighet, att vi lever i en digital värld, och att det mesta av det vi gör i form av aktiviteter, begivenheter, resor och liknande bliver dokumenterat online. Våra foton ligger på Instagram, Facebook och på våra telefoner. Med tiden har de flesta av oss slutat at få framkallat sina foton, men rent nostalgiskt, är det roligare att sitta och titta på fysiska foton än via en telefonskärm.

Om du är en av dom som egentligen gillar att ha fysiska foton att titta på, men är dålig på att få dom framkallat, så kan du överväga att köpa en fotoskrivare, som kan skriva ut fotografierna hemma hos dig. På så vis är det mera troligt att du faktiskt får det gjort.

Dom flesta av oss skandinaver gillar Instagram, och det är många som har det som sin favorit bland sociala medier. Det betyder också, att vi laddar upp foton i stor stil. En del laddar upp fotografierna som dom är, men det är också många som använder olika filter för at få fotografierna att se lite bättre ut. Dessa filter kan man också få med när man skriver ut, om man bara har dom riktiga apps till ändamålet. En av dom bästa apparna heter Print Studio, och via den kan man välja dom foton från sin Instagram profil som man önskar skriva ut, och så skriver man ut direkt från sin telefon.

Hur mycket kostar det?

Många har kanske hört historier om hur dyrt det är att skriva ut foton, och det kan absolut kosta några kronor per foto, men det kan också göras billigare. Canon är bland dom som producerar de mest effektiva fotoskrivarna, och köper man sen kompatibla bläckpatroner (icke original), som kostar under hälften jämfört med original, så kan man komma under en krona per foto. Du kan finna Canon bläckpatroner till skrivare här.

En bra och effektiv skrivare är lite dyrare än en som inte är så effektiv, men det kan oftast betala sig, eftersom pris oftast följer kvaliteten. Det är ju inte så kul att skriva ut sina foton om kvaliteten inte bliver bra.