Tips angående badrumsinredning

Tips angående badrumsinredning

8 juni, 2018 0 av redaktionen

I den här artikeln ska vi titta närmare på några viktiga delar av badrumsinredningen. Så om du är intresserad av att få lite inspiration till ditt badrum kan du läsa vidare.

Badrumsspeglar och spegelskåp

Bland det mest grundläggande i ett badrum är att kunna spegla sig. Många gillar att göra sig fina och iordning i badrummet och då behöver man en spegel. Efter en dusch är badrummet en utmärkt plats för att torka håret, kamma sig, raka sig, sminka sig eller vad det nu är man har för rutin. Badrumsspeglar finns i en rad olika varianter och former. Matcha gärna din spegel med storleken på kommoden. Det finns ett brett utbud av speglar och flera av dem har dessutom smarta funktioner, som exempelvis belysning som går att dimma och förstoringsspegel. Klicka här om du är intresserad av att köpa en ny badrumsspegel eller ett nytt spegelskåp. Ett spegelskåp är en utmärkt möbel som både ger dig möjligheten att spegla dig och att förvara olika tillbehör. Du kanske behöver plats för din tandborste, dina schampoflaskor eller något annat som rör din hygien. Då är ett spegelskåp en alldeles förträfflig lösning. De brukar vara konstruerade som ett vanligt skåp som hängs på väggen, med den skillnaden att luckorna är tillverkade av spegelglas.

Badkar

Gillar du att bada badkar? Ett badkar är en riktigt trevlig del av ett bra badrum. Att kunna unna sig ett bad när man kommer hem från en lång dag på jobbet är riktigt lyxig. Många upplever att de slappnar av som bäst i badet och det kan verkligen bli till en stund av reflektion och eftertanke. Till ditt badkar kan du köpa en mängd olika tillbehör, men det mest grundläggande är förmodligen att ha en eller flera badkarsproppar. För utan badkarsproppen rinner ju vattnet ut! Köp gärna några stycken så du har en i reserv om du skulle tappa bort din badkarspropp. Om man har barn är detta särskilt viktigt, eftersom risken är stor att barnen leker med proppen och att den försvinner. Du hittar badkarsproppar här.

Att inreda sitt badrum ska vara roligt och för att hitta inspirationen kan det vara bra att se hur ens vänner och bekanta har gjort. Passa gärna på nästa gång du är på besök hos någon att vara lite extra uppmärksam på hur de har löst sin inredning och vilka val de har gjort.